Kvednatunet Hageby

Velkommen til

Rekkehus nord

For deg som ønsker god utsikt over en frodig hageby fra stue og kjøkken.
Se våre ledige boliger

Finn din bolig

Kvednatunet Hageby byr på det lille ekstra. Her kan du dyrke dine egne grønnsaker i plantekasser på fellesområdet, og parkere bilen trygt i garasjekjelleren. 

Ditt fremtidige hjem

Finansiering

Finansieringen er todelt. Utbyggeren har allerede sikret seg byggelånsfinansiering, mens borettslaget vil jobbe med nedbetalingslån frem til prosjektet er ferdigstilt. For nedbetalingslånet vil det tas utgangspunkt i et lån som utgjør 70 % av totalomsetningsverdien. Lånet vil ha en nedbetalingstid på totalt 40 år, hvorav de første 10 årene er avdragsfrie. Prisen på lånet er per i dag ikke avklart, men vi har sikret et litt grønnere liv med fordelaktig Grønt lån.

For deg som boligkjøper betyr dette lavere renter for energieffektive og miljøvennlige boliger, og en lettelse i lommeboken. Lånet gir muligheten til å løfte boligens verdi med smarte, energieffektive tiltak som tilrettelegging og muligheter for solceller på tak (tilvalg). Dette forbedrer ikke bare hjemmets energimerking og senker løpende kostnader, men bidrar også til et sunnere miljø.

Utbygger har også syv ekstra parkeringsplasser tilgjengelig som du som boligkjøper kan kjøpe. Hver parkeringsplass vil koste 400.000 kr (kun parkeringsplass, ikke bod). Her er det første person til mølla.

Her for å hjelpe deg

Våre meglere

Ta kontakt med våre dyktige eiendomsmeglere

Øyvind Hasseløy

Salget har startet! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusiv informasjon om prosjektet.